The Realest Barber Academy

ABOUT US

The Realest Barber Academy staat voor passie, respect en vakmanschap. Wij zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen dromen en kwaliteiten heeft die bij ons verwezenlijkt kunnen worden. Ali Tumer richtte de Academy op omdat hij wist dat hij anderen kon helpen hun dromen waar te maken. Nu helpt hij, samen met de andere teachers, beginnende én ervaren barbers de beste versie van zichzelf te worden. Become a better person, become a barber!

Ons verhaal

Bij The Realest Barber Academy leer je over alle facetten van het barbierschap. Niet alleen het knippen, stylen en scheren van mannen, maar ook alles over verzorging, anatomie en communicatie. Maar daar stopt het niet. Being a barber is namelijk zoveel meer. Bij de Academy beseffen we ons welke impact we kunnen maken op het leven van degene in onze stoel – we hebben de kans om iemand zijn verhaal te laten doen, hem te begrijpen, te motiveren en hem weer met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Daarom is het zo belangrijk om ook de skills te beheersen die te maken hebben met mindset, coaching en ondernemerschap. Deze onderwerpen komen dan ook uitgebreid aan bod in onze opleidingen. Want uiteindelijk zullen klanten in jouw stoel terecht komen omdat ze door jou geknipt willen worden!

Barber Academie 113
Barber Academie 081 Barber Academie 044 Barber Academie 030 Barber Academie 016 Barber Academie 011 Barber Academie 005 Barber Academie 004 Over Realest Barber Academy About Us Barber Academie 129 Barber Academie 124

Our beliefs

Wij heten niet voor niets The Realest Barber Academy. Bij ons leer je van de enige echte masterbarbiers van Nederland. Elke dag streven we naar verbetering en de hoogste vaktechnische kwaliteit. Daarnaast geloven we dat we als barbiers positieve veranderingen teweeg kunnen brengen – in onszelf, in het leven van onze klanten en in de maatschappij. Dat is wat we jou bovenal mee willen geven: geloof in de beste versie van jezelf en maak de wereld een beetje beter.

Barber Academie 032 Barber Academie 091 Barber Academie 080 Barber Academie 075 Barber Academie 066 Barber Academie 056 Barber Academie 038 Barber Academie 064 Barber Academie 076 Barber Academie 102 (1) Barber Academie 117

Not just a classroom

Een opleiding bij The Realest Barber Academy is niet zomaar een opleiding. Het is een ervaring. Wees welkom in ons klaslokaal in Utrecht, dat compleet is ingericht om jou de beste versie van jezelf te laten worden. Alle studenten krijgen persoonlijke aandacht en leren alleen van de besten in het vak. Tijdens de lessen focus je steeds op een nieuw onderdeel van het barbierschap. Je leert de theorie, kijkt mee met de masters en gaat zelf aan de slag op modellen om je nieuwe skills toe te passen.

 

Bij onze Academy draait het om jou. Jouw ontwikkeling, jouw skills, jouw passie. En je doet het niet alleen. Je zult vrienden voor het leven maken, met wie je tegenslagen deelt en je grootste krachten ontdekt. Becoming a barber is so much more than being a barber!


                          Join the classroom
              

Barber skills en een diploma

The Realest Barber Academy: dé opleiding voor barbers, door barbers. Tijdens de opleiding van jouw keuze leer je alle geheimen van het vak. Begin bij de basis met de basisopleiding. In 10 lessen leer je alles wat je moet weten om jouw klanten tevreden uit jouw stoel te laten stappen. Wil je de next best barber worden? Volg dan daarna de gevorderde opleiding. We nemen je mee in wat het echt betekent om barbier te zijn. Je leert niet alleen de kleinste kneepjes van het vak, maar ook wat je kunt doen om een positieve impact te maken op het leven van jouw klanten. Je kunt deze opleiding ook volgen als je al kapper bent of basis barbierervaring hebt. De gevorderde opleiding bestaat uit 17 lessen en wordt afgesloten met een uitgebreid examen.

 

Het is ook mogelijk om de allround opleiding te volgen. De allround opleiding is de basis- en gevorderde opleiding in één en bestaat uit 27 achtereenvolgende lessen. Schrijf je in voor de opleiding die bij jou past en ontdek en ontwikkel jouw kwaliteiten!

Kies mijn opleiding

Zomeractie: Als je je nu aanmeldt voor een allround opleiding, en van start gaat tussen 1 Juni en 1 September, dan krijg je een gratis barberkit cadeau t.w.v €950!