The Realest Barber Academy

Onze werkwijze

Bij The Realest Barber Academy trainen we jou om de best barber in the room te worden. Onze teachers zijn barbiers van het hoogste niveau die zich iedere les volledig inzetten voor hun studenten. Lessen beginnen met een masterclass show van de docent, waarna je zelf je nieuwe skills gaat toepassen op een model. Wij focussen ons op wie jij bent en waar jouw kwaliteiten liggen, zodat je bij ons de beste versie van jezelf leert worden!

Wat krijg je

–  Inspirerende omgeving

Je leert niet alleen van de besten in het vak, ook bevind je je onder gelijkgestemden die, net als jij, hun kracht en kwaliteit willen ontdekken. Bij The Realest Barber Academy inspireer en leer je van elkaar en vorm je vriendschappen voor het leven.

– Kwaliteit ontdekken

Je krijgt de ruimte om te ontdekken wat jouw passie is en wat je kwaliteiten zijn. Na het afronden van jouw opleiding heb je niet alleen alle aspecten van het barbierschap onder de knie, maar kun je je ook specialiseren op jouw ultieme skills.

– Persoonlijke ontwikkeling

Met een private coach werk je aan jouw mindset en persoonlijke ontwikkeling. Want barber skills zijn één ding, maar je wilt alles uit jouw ervaring bij The Realest Barber Academy halen. Oók uit jezelf.

– Mindset training

Een goede mindset is het halve werk. Wil je groeien, dan moet je nog harder werken aan jezelf dan aan je carrière. Daarom focussen we bij The Realest Barber Academy niet alleen op barber skills, maar ook op je mindset en communicatie.

– Carrièremogelijkheden

Na het behalen van je diploma kun je alle kanten op. Open je eigen shop, neem aan wedstrijden deel of groei door binnen onze organisatie. Sluit je bijvoorbeeld aan bij een van onze shops of kom in aanmerking voor een franchise-onderneming.

– Entrepreneurship

Kies je na het afronden van jouw opleiding voor het ondernemerschap? Wij zorgen ervoor dat je alle kennis in huis hebt om jouw eigen shop te openen. Tijdens de lessen besteden we speciale aandacht aan entrepreneurship.

Werkwijze The Realest Barber Academy
Barber Academie 016 Barber Academie 113 Barber Academie 124 Barber 9 Barber Academie 080 Barber Academie 117 Barber Academie 102 (1)

BARBER SKILLS EN EEN DIPLOMA

De opleiding voor barbers, door barbers. We heten je graag welkom bij The Realest Barber Academy, waar je leert wat het betekent om een barber en een beter mens te zijn. Je leert alle skills die bij ons ware vakmanschap horen: knippen, stijlen en verzorgen, maar ook respect, integriteit en ondernemerschap. Are you ready to become the best barber in the room? Ontdek welke opleiding het beste bij jou past en schrijf je in!

Barber Academie 005 Barber Academie 011 Werkwijze Werkwijze Knippen Barber Academie 044 Barber Academie 030 Barber Academie 016

Jou de beste barbier maken

Heb jij de droom om betekenis toe te voegen aan het leven van jezelf en dat van anderen? Dan is het barbierschap iets voor jou. Becoming a barber is een vak vol vakmanschap, passie en respect. Met onze allround opleiding leer je de basisbeginselen van het vak en groei je uit tot de beste versie van jezelf. De allround opleiding is de basis- en gevorderde opleiding in één. Je ontdekt je talenten en hoe je deze in kunt zetten om tot de beste barbiers van Nederland te behoren. We coachen je op persoonlijke ontwikkeling, inspirerende kwaliteiten en mindset, zodat je niet alleen vaktechnisch de hoogste kwaliteit levert, maar ook jezelf dag in, dag uit blijft verbeteren. Na het volgen van de allround opleiding zullen klanten in jouw stoel terecht komen omdat ze door specifiek jou geknipt willen worden!

TAKE YOUR SEAT AND BECOME A BARBER

Volg je passie en wordt de beste barbier in ons klaslokaal. We heten je graag welkom bij The Realest Barber Academy om samen het beste in jou naar boven te halen. Schrijf je gelijk in of ontdek welke opleiding het beste bij jou past.

Become a barber

Zomeractie: Als je je nu aanmeldt voor een allround opleiding, en van start gaat tussen 1 Juni en 1 September, dan krijg je een gratis barberkit cadeau t.w.v €950!