Kies mijn opleiding

Een opleiding bij The Realest Barber Academy is niet zomaar een opleiding. Het is een ervaring. Wees welkom in ons klaslokaal in Utrecht, dat compleet is ingericht om jou de beste versie van jezelf te laten worden. Alle studenten krijgen persoonlijke aandacht en leren alleen van de besten in het vak. Tijdens de opleiding van jouw keuze leer je alle geheimen van het vak. Kies voor de basisopleiding, de gevorderde opleiding of de allround opleiding en schrijf je in!

Vragen? Bel ons! 030 227 18 33

Allround Barberopleiding Bij The Realest Barber Academy

Meest gekozen!

Eerstvolgende training

Datum23/07/2024

Star Meest gekozen opleiding!

Clock 2x les per week

Tag €3.500

Map Pin Strijkviertel 35, 3454 PJ Utrecht

Table 3,5 uur per les

File Text Met diploma

Allround

De allround opleiding is de basis- en gevorderde opleiding in één en bestaat uit 27 achtereenvolgende lessen. Tijdens deze opleiding leer je alles om van beginnende barbier uit te groeien tot de beste versie van jezelf. Je ontdekt je talenten en hoe je deze in kunt zetten om tot de beste barbiers van Nederland te behoren. We coachen je op persoonlijke ontwikkeling, inspirerende kwaliteiten en mindset, zodat je niet alleen vaktechnisch de hoogste kwaliteit levert, maar ook jezelf dag in, dag uit blijft verbeteren. Want uiteindelijk zullen klanten in jouw stoel terecht komen omdat ze door jou geknipt willen worden. Schrijf je vandaag nog in voor de allroundopleiding van The Realest Barber Academy!

Wat kun je verdienen na je opleiding

€ 40,00 – € 50,00 gemiddeld per knipbeurt
€ 45.000 – € 65.000 gemiddeld jaarsalaris

Bekijk deze cursus
Eerstvolgende training

Datum12/08/2024

Clock 8 weken

Tag €2.200

Map Pin Strijkviertel 35, 3454 PJ Utrecht

Table 3,5 uur per les

File Text Met diploma

Gevorderd

Ben jij kapper of heb je de basis als barbier al onder de knie, maar wil je jouw kennis en vaardigheden uitbreiden? Die kans krijg je tijdens de gevorderde opleiding van The Realest Barber Academy. Als barbier ben je niet alleen verantwoordelijk voor iemands uitstraling. Je hebt de magie in handen om iemands zelfvertrouwen een boost te geven, oprechte connecties te vormen en zelfs het leven van de mensen in je stoel een beetje beter te maken. We nemen je mee in wat het echt betekent om barbier te zijn. De gevorderde opleiding bestaat uit 17 lessen en wordt afgesloten met een uitgebreid examen. Wil je een next level barber worden? Volg dan de gevorderde opleiding

Wat kun je verdienen na je opleiding

€ 25,00 – € 40,00 gemiddeld per knipbeurt
€ 30.000 – € 45.000 gemiddeld jaarsalaris

Bekijk deze cursus
Gevorderde Opleiding The Realest Barber Academy
Basisopleiding The Realest Barber Academy
Eerstvolgende training

Datum23/07/2024

Clock 5 weken

Tag €1.300

Map Pin Strijkviertel 35, 3454 PJ Utrecht

Table 2x per week les van 3,5 uur

File Text Met diploma

Basis

Een barbier doet veel meer dan het knippen en stijlen van kapsels. Als barbier versterk je de stijl van jouw klanten, sluit je vriendschappen met collega’s en klanten en ben je soms zelfs de steun en toeverlaat van de mensen in je stoel. Klinkt dit als jou? Begin dan bij de basis met de basisopleiding. In 10 lessen leer je alles wat je moet weten om jouw klanten tevreden uit jouw stoel te laten stappen. Van knippen, stylen en scheren tot klantenservice en communicatie: we laten geen onderwerp onbelicht. Ben jij klaar om de wereld een beetje beter te maken met jouw barber skills? Schrijf je in voor onze basis barberopleiding.

Wat kun je verdienen na je opleiding

€ 15,00 – € 20,00 gemiddeld per knipbeurt
€ 25.000 – € 30.000 gemiddeld jaarsalaris

Bekijk deze cursus
Google

DE BESTE BARBER ACADEMY VAN NEDERLAND! Bekijk wat anderen zeggen

Google rating score 5,0 of 5 based on 359 reviews

Zomeractie: Als je je nu aanmeldt voor een allround opleiding, en van start gaat tussen 1 Juni en 1 September, dan krijg je een gratis barberkit cadeau t.w.v €950!