Certificaten

Wij zijn ontzettend trots op onze aansluiting bij ANKO (Algemene Nederlandse Kappers Organisatie) en onze status als erkend leerbedrijf. Zo garanderen we onze studenten een waardevolle praktijkervaring en zijn we continue op de hoogte van de nieuwste trends, technieken en professionele normen.

Ontvang jouw certificaat

Bij Onze Academie streven we naar niets minder dan excellentie in jouw leerervaring. We zijn trots om aan te kondigen dat we zijn aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), wat betekent dat we erkend worden als een hoogwaardig leerbedrijf.

Wat maakt ons bijzonder?

Onze cursisten ontvangen niet zomaar een diploma, maar een officieel diploma uitgegeven door een CRKBO erkend leerbedrijf. Dit betekent dat jouw prestaties niet alleen door ons, maar ook door een onafhankelijke autoriteit worden erkend.

Wanneer je slaagt voor jouw examen bij Onze Academie, opent zich een wereld van mogelijkheden. Ons diploma is niet alleen een bewijs van jouw toewijding en vaardigheden, maar ook een sleutel tot kansen op de arbeidsmarkt.

Why settle for less?

Kies voor kwaliteit, kies voor Onze Academie. Ontvang een diploma dat niet alleen symboliseert wat je hebt bereikt, maar ook de deuren opent naar een veelbelovende toekomst.

Allround Barberopleiding Bij The Realest Barber Academy

Onze certificaten

Erkend Leerbedrijf Logo Anko Crkbo Instelling Cmyk

Zomeractie: Als je je nu aanmeldt voor een allround opleiding, en van start gaat tussen 1 Juni en 1 September, dan krijg je een gratis barberkit cadeau t.w.v €950!