Let us give you a tour

play

NOT JUST A CLASSROOM

Een opleiding bij The Realest Barber Academy is niet zomaar een opleiding. Het is een ervaring. Wees welkom in ons klaslokaal in Utrecht, dat compleet is ingericht om jou de beste versie van jezelf te laten worden. Alle studenten krijgen persoonlijke aandacht en leren alleen van de besten in het vak. Tijdens de lessen focus je steeds op een nieuw onderdeel van het barbierschap. Je leert de theorie, kijkt mee met de masters en gaat zelf aan de slag op modellen om je nieuwe skills toe te passen. 

Bij onze Academy draait het om jou. Jouw ontwikkeling, jouw skills, jouw passie. En je doet het niet alleen. Je zult vrienden voor het leven maken, met wie je tegenslagen deelt en je grootste krachten ontdekt. Je wordt een beter mens en maakt de wereld een beetje mooier. Becoming a barber is so much more than being a barber! 

Barber Academie 113
Barber Academie 081 Barber Academie 113 Barber Academie 044 Barber Academie 030 Barber Academie 016 Barber Academie 011 Barber Academie 005 Barber Academie 004 Classroom Barber 405 Barber Academie 129 Barber Academie 124

BECOME THE BEST BARBER IN THIS CLASSROOM

Tijdens de opleiding van jouw keuze leer je alle geheimen van het vak. Begin bij de basis met de basisopleiding. In 10 lessen leer je alles wat je moet weten om jouw klanten tevreden uit jouw stoel te laten stappen. Wil je de next best barber worden? Volg dan daarna de gevorderde opleiding. We nemen je mee in wat het echt betekent om barbier te zijn. Je leert niet alleen de kleinste kneepjes van het vak, maar ook wat je kunt doen om een positieve impact te maken op het leven van jouw klanten. Je kunt deze opleiding ook volgen als je al kapper bent of basis barbierervaring hebt. De gevorderde opleiding bestaat uit 17 lessen en wordt afgesloten met een uitgebreid examen.

Het is ook mogelijk om de allround opleiding te volgen. De allround opleiding is de basis- en gevorderde opleiding in één en bestaat uit 27 achtereenvolgende lessen.

 

Bekijk het opleidingsaanbod
Barber Academie 003 Barber Academie 002 Barber 9 Barber 5 Barber 4 Barber Academie 124

EEN PLAATS OM TE LEREN

Van wie valt meer te leren dan van de grootste namen uit het vak? Tijdens alle opleidingen krijg je les van teachers die zelf bij de beste barbershops van Nederland hebben gewerkt of daar eigenaar van zijn (geweest). Elke les krijg je de kans om op de eerste rij plaats te nemen en met eigen ogen te zien hoe zij hun skills toepassen. Daarna ga je zelf aan de slag en kun je op hun kennis terugvallen om vragen te stellen en alles uit jouw opleiding te halen. Na afronding van de opleiding krijg je een diploma van een erkend leerbedrijf. We organiseren terugkomdagen en battles om ook na jouw opleiding bij The Realest Barber Academy bij elkaar betrokken te blijven en onze skills in het echt te bewonderen. Ben jij klaar om te leren en inspireren? Meld je dan aan.

Barber Academie 002

TAKE YOUR SEAT AND BECOME A BARBER

Volg je passie en word de beste barbier in ons klaslokaal. We heten je graag welkom bij The Realest Barber Academy om samen het beste in jou naar boven te halen. Schrijf je gelijk in of ontdek welke opleiding het beste bij jou past. 

Become a barber

Zomeractie: Als je je nu aanmeldt voor een allround opleiding, en van start gaat tussen 1 Juni en 1 September, dan krijg je een gratis barberkit cadeau t.w.v €950!