The Realest FADE Course

Een mooie fade in je kapsel tegenwoordig is dé ultieme trend in de wereld van barbiers en een absolute must-have.

Wil jij ook de meest populaire fade technieken tot in perfectie kunnen beheersen, waardoor jouw merk niet alleen sterker wordt maar ook exponentieel groeit?

Wij nemen je helemaal mee, zodat jij elk aspect van het faden tot in de kleinste details beheerst. Alles wat er te leren valt over het faden, leer je van de absolute meesters in het vak bij The Realest Barber academy.

We begrijpen dat de weg naar succes niet altijd gemakkelijk is, maar we zijn vastberaden om je te ondersteunen en te begeleiden op elk punt van je reis.

Is dit iets voor jou?

Ben jij al bekend met knippen en wil jij je Fade-game naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder. Dit is waar de next level begint.

Met onze 8-daagse Fade Cursus nemen wij jou mee op een onvergetelijke reis door de kunst van het barbieren. Elk aspect van het Faden wordt gepresenteerd & uitgevoerd. Je krijgt persoonlijke assistentie en waardevolle feedback van de beste docenten in de fade-game.

Wij streven naar perfectie, geloven in onze kwaliteit, maar bovenal geloven in jouw potentieel en bereid zijn om samen met jou te groeien.

ARE YOU UP FOR THE CHALLENGE?

Gevorderde Opleiding The Realest Barber Academy
Barber Academie 124

Fade Cursus details

De Fade Cursus bestaat uit 8 lessen, verdeeld over 8 weken. Hierin word elk aspect van het faden behandeld, denk bijvoorbeeld aan Low-, Mid-,High-fade, taper fade, skin fade.

  • 3,5 uur per les, 28 studie-uren in totaal
  • Lestijden woensdag 1x in de week:
  • 18:30 – 22:00
  • De kosten voor deze opleiding bedragen in totaal € 1050,-
  • Toelatingseisen: Alleen voor kappers
  • Bij deelname krijg je van ons een Erkende vakopleider Diploma
  • Deze opleiding is speciaal voor kappers die al actueel zijn en minimaal een jaar ervaring.
  • Zelf meenemen: model + eigen werkmateriaal optie afnamen bij academy mogelijk
  • Locatie: Strijkviertel 35, 3454 PJ Utrecht
  • Gratis parkeergelegenheid en bushalte op 2 minuten loopafstand

Plan je gratis intake
Barber Academie 117
Barber Academie 015
Barber 405
Barber Academie 075
Barber Academie 117
Barber Academie 044
Kappersopleiding Heren
Barber Academie 011
Barber Academie 112

Wat ga je leren?

Fades & overloopstructuren:Plus

In de Fade Course verdiepen we ons verder in alle soorten fades en scheermesvaardigheden; van low, mid en high fades tot beard en taper fades. Je leert alle geheime technieken voor het perfect combineren van het hoofd- en gezichtshaar!

Fades analysePlus

Natuurlijk is het van essentieel belang dat elke klant tevreden de deur uitgaat met de fade die het beste bij hem past. In onze Fade course besteden we speciale aandacht aan diverse analysemethoden om de perfecte fade te bepalen. Door deze methoden te leren, kun je als professional je klanten altijd optimaal adviseren en een resultaat leveren dat precies aansluit bij hun wensen en behoeften.

Belangen van contourenPlus

Wat is een Fade zonder zijn contouren? In de Fade course besteden we aandacht aan het belang van contouren. We leren hoe je rond contouren fade, welke dieptes mogelijk zijn en hoe contouren de fade bepalen. Met ons speciaal ontwikkelde lesprogramma brengen we de theoretische kennis direct in de praktijk.

Baseline strategiePlus

De baseline is de fundamentele start voor zowel een perfecte coupe als een fade. Maar waar precies begint deze en hoe definieer je hem correct? Ons speciaal ontwikkelde lesprogramma biedt gedetailleerde instructies over hoe je de baseline precies moet bepalen. Net zoals het fundament van een huis essentieel is voor stabiliteit, is de baseline cruciaal voor het creëren van een perfecte fade. Zonder een solide basis blijft het eindresultaat niet staan. Met onze begeleiding zul je leren hoe je deze essentiële stap beheerst en zo jouw perfecte fade kunt realiseren.

Millimeter theoriePlus

Bij TRBA leggen we de focus op de millimetertheorie, een essentieel concept bij het creëren van een fade. Ondanks de verscheidenheid aan fade-stijlen, dicteert de millimetertheorie hoe de fade eruit zal zien vanuit het perspectief van de toeschouwer. Als barber is het cruciaal om deze theorie te begrijpen en toe te passen. Je moet in staat zijn om vooruit te denken en met precisie uit te voeren, zodat je het gewenste resultaat bereikt dat perfect past bij de behoeften van je klant.

OnderhandelingsvaardighedenPlus

Als barbier wil je het beste voor jouw klant. Maar wat als je klant een fade in gedachten heeft die minder goed bij hem past? In de Fade course leer je professioneel te onderhandelen met de klant over zijn perfecte Fade.

Anatomisch fadenPlus

Niet ieder kapsel past bij iedere klant. Op basis van de vorm van het hoofd, de persoonlijkheid en zelfs de carrière van je klanten, weet jij hen perfect te adviseren over welke stijl het beste bij hen past.

Pigment analysePlus

Elke haarstructuur is uniek en vereist een diepgaand begrip van verschillende factoren, waaronder haardikte, textuur en kleurpigmentatie. Het pigment van het haar speelt een cruciale rol bij het bepalen van de juiste fade-techniek. Door te begrijpen hoe verschillende pigmenten reageren op verschillende fade-methoden, kunnen barbiers en kappers een nauwkeurige en gepersonaliseerde aanpak bieden voor elke klant. Bij ons leer je niet alleen hoe je de juiste fade-techniek selecteert op basis van haarstructuur, maar ook hoe je rekening houdt met de unieke pigmentatie van het haar om een professioneel resultaat te bereiken dat perfect past bij de individuele kenmerken van elke klant.

OndernemenPlus

Als barbier is de kans groot dat jij straks overweegt om een eigen zaak te openen. Tijdens de opleiding leer je daarom ook veel over het ondernemerschap als barber.

Diploma's

Crkbo Instelling Cmyk

Bij Onze Academie streven we naar niets minder dan excellentie in jouw leerervaring. We zijn trots om aan te kondigen dat we zijn aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), wat betekent dat we erkend worden als een hoogwaardig leerbedrijf.

Zomeractie: Als je je nu aanmeldt voor een allround opleiding, en van start gaat tussen 1 Juni en 1 September, dan krijg je een gratis barberkit cadeau t.w.v €950!